Meer resultaten voor wespen verdelgen brandweer

wespen verdelgen brandweer
Wespennest Gemeente Bonheiden.
Neem dan contact op met de brandweerzone Rivierenland. De brandweer komt dan ter plaatse het wespennest verdelgen. Bijen en hommels zijn beschermde diersoorten en mogen niet verdelgd worden. Is het bijenprobleem toch te groot, neem dan ook contact op met de brandweer.
Aanvraag wespenverdelging.
Geschreven door administratie HVZ Taxandria op 02 January 2019. De brandweer verdelgt enkel wespen, geen bijen of hommels. Twijfel je over de insectensoort? Dan kan je hier meer informatie vinden. Wanneer het bijen betreft, kan je op https//wespennest.vlaanderen: ook de dichtstbijzijnde imker terugvinden voor jouw gemeente.
Brandweer aanvraag weghalen wespennest Gemeente Schoten.
Sinds 1 januari 2015 rekent de brandweer een kleine onkost aan voor het weghalen van wespen die zich verder dan twee meter van de woning bevinden. De factuur, a rato van 25 euro per nest, zal achteraf altijd via de post worden opgestuurd en nooit meteen ontvangen worden.
Wespen en bijennesten verwijderen Dilbeek.
Wespen en bijennesten verwijderen. Wespen en bijennesten verwijderen. Voor het verwijderen van wespennesten kan je een beroep doen op de diensten van de brandweer Vlaams-Brabant West. Voor het verwijderen van bijennesten en zwermen dient u een imker te laten komen.
Wespennesten Vosselaar.
Probeer ook nooit zelf een wespennest uit te roeien en sluit de invliegopening van de wespennest niet af. Gebruik producten die specifiek voor wespenverdelging bedoeld zijn. Bijen zijn niet gevaarlijk en beschermd. De brandweer mag deze dan ook niet verdelgen.
Wespen Gemeente Westerlo.
Wie het digitaal loket niet kan raadplegen, kan bellen naar het wespennummer 014 56 69 90. Voor een correcte en vlotte verwerking vraagt de brandweer om enkel het wespennummer te contacteren als je echt niet in de mogelijkheid bent om via de website te werken.
Wespenverdelging Gemeente Beveren.
Bijen zijn ongeveer 15, cm lang, bruin-zwart, met een al dan niet gekleurd haardotje op of achter de kop. Hommels zijn groot, mollig, rondom behaard, met geel-oranje, zwarte en soms witte banden. De brandweer staat in voor de verdelging van de wespen.
Wespennest verwijderen Menen.
A TOT Z. Main menu omega. Dienstverlening en bestuur. Home Wespennest verwijderen. Het verwijderen van een wespennest gebeurt gratis door de brandweerdiensten van de Hulpverleningszone HVZ Fluvia. Hier vind je het retributiereglement van de HVZ Fluvia waarin dit werd vastgelegd.
Wespennest.
In geval van problemen kan u de imker contacteren die deze nesten meestal kan verwijderen zonder de diertjes te doden. Wespen mogen wel vernietigd worden. Voor een wespenverdelging komt de Brandweer ter plaatse. NEEM GEEN ONNODIGE RISICO'S' EN CONTACTEER DE BRANDWEER: Kasteelstraat 16, tel.
Wespennest Gemeente Ham.
Wanneer er geen dringende noodoproepen zijn, gaat de brandweer op wespenronde op basis van de binnengekomen meldingen. Het verdelgen van wespennesten kost 25 euro excl. Wanneer de brandweer onmiddellijk moet komen of op zaterdagen, zon en feestdagen betaal je 50 euro excl.
Wespen en bijennesten verwijderen Gemeente Dessel.
Wespen en bijennesten verwijderen. U heeft een wespennest en wil dat laten verwijderen door de brandweer. Ga naar www.brandweerzonekempen.be. Klik vervolgens op Aanvraag wespenbestrijding en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt steeds een mailtje om te bevestigen dat we je aanvraag ontvangen hebben. Wie het digitaal loket niet kan raadplegen, kan bellen op het wespennummer 014 56 69 90. Voor een correcte en vlotte verwerking, vragen wij echter om enkel het wespennummer te contacteren indien u echt niet in de mogelijkheid bent om via de website te werken. Een wespenbestrijding kost 25 euro. Wanneer na een paar dagen blijkt dat dezelfde nest een tweede keer bestreden moet worden, gebeurt dit gratis indien u ons binnen de zeven dagen van de eerste bestrijding hiervan op de hoogte brengt. Bij elke wespenbestrijding ontvangt u het document Infodocument bij het verdelgen van wespennesten.

Contacteer ons