Op zoek naar wespen verdelgen brandweer?

wespen verdelgen brandweer
Wespen Gemeente Kontich.
De aanwezigheid van een wespennest geef je door aan.: Brandweer Zone Rand post Kontich. 03 457 82 20 administratie. Voor het verwijderen van een wespennest rekent de brandweer een retributie aan. Je kan dit reglement via deze link lezen. wespen 3613Kb, pdf.
Gemeente Overijse.
Via hun lichaam brengen de wespen het poeder over op soortgenoten, larven en de koningin. Na ongeveer 24 uur is de nest uitgeroeid. Het product dat gebruikt wordt, is niet schadelijk voor andere warmbloedige dieren. Je kan altijd zelf proberen om het nest te vernietigen, maar dat gebeurt dan op eigen risico. Weet dat de brandweer hiervoor beschikt over beschermende kledij. Het verdelgen van wespennesten gebeurt op vaste dagen, elke dinsdag en vrijdagavond tussen 18u00 en 22u00.
Brandweer Gemeente Zulte.
wespennesten, wateroverlast, stormschade, dient men bij voorkeur het desbetreffende invulformulier op het E-loket van de brandweerzone in te vullen terug te vinden onderaan de startpagina van de website van de brandweerzone www.brandweerzonecentrum.be of wanneer u niet over internet zou beschikken te bellen naar het nummer 09/268.88.48.Op deze manier blijft het noodnummer 112 vrij voor echt dringende oproepen. Voor alle wettelijke taken van de brandweer, zoals het blussen van branden en het bevrijden van slachtoffers bij verkeers of/ arbeidsongevallen, is de tussenkomst gratis.
Wespennesten verdelgen.
Probeer ook nooit zelf een wespennest uit te roeien en sluit de invliegopening van de wespennest niet af. Gebruik enkel producten die specifiek bedoeld zijn voor wespenverdelging. Bijen zijn niet gevaarlijk en beschermd, de brandweer mag deze dan ook niet verdelgen.
Brandweerpost Aarschot Stad Aarschot.
Brandweerpost Aarschot maakt nu deel uit van de hulpverleningszone Oost in Vlaams-Brabant. Brandweerpost Aarschot staat in voor brandweerinterventies en preventieopdrachten zoals controle naar aanleiding van evenementen en brandpreventieadvies. De brandweer treedt bijvoorbeeld ook op bij overstromingen en de verdelging van wespennesten.
Wespen Destelbergen.
Wespen nestelen zich soms in holle ruimtes in woningen, in schuren of onder daken. Hindert het wespennest je echt, dan kan je het laten vernietigen door de brandweer. Neem bij voorkeur contact op met de brandweer via het e-loket zo wordt het noodnummer niet overbelast en kunnen levensbedreigende interventies sneller behandeld worden.
Wespennesten verdelgen Gemeente Ruiselede.
Neem voor het verdelgen van wespennesten door de brandweer, contact op met Hulpverleningszone Midwest: 051 80 60 00. Het onschadelijk maken van wespennesten kost 40 per nest gratis voor een volgende interventie voor hetzelfde nest binnen hetzelfde kalenderjaar. Meer info: http//www.zonemidwest.be/brandweer/.:
Bijen en wespen Stad Lommel.
Bijen en wespen. De brandweer kan worden ingeschakeld voor het verdelgen van wespennesten en het verwijderen van bijennesten. Bijennesten worden enkel verdelgd door de brandweer wanneer er direct gevaar heerst en wanneer de nest niet op een andere manier kan verwijderd worden.
Wespen Gemeente Oud-Turnhout.
Let wel, wanneer het nest niet te dicht bij menselijke activiteit ligt, dan kan u het best met rust laten en zal de brandweer dit ook ongemoeid laten. Wespen, bijen of hommels? Het bestrijden van hinderlijke wespennesten is een taak van de brandweer.
Wespen E-loket.
Klik hier om de folder te bekijken. Voor het verdelgen van een wespennest betaal je 40, ongeacht het moment waarop je het nest laat verdelgen. Indien de brandweer een tweede keer moet langskomen voor eenzelfde nest, betaal je slechts 1 keer. Gelieve het adres op te geven waar de wespen zich bevinden.
Brandweer.
Voor het blussen van een brand of het bevrijden van een slachtoffer uit een voertuig zal de brandweer geen kosten aanrekenen. Maar voor bepaalde opdrachten die de brandweer uitvoert, moet je wel betalen. De retributies voor die opdrachten zijn vastgelegd in een uniform retributiereglement. Het verdelgen van een wespennest is sinds 1 januari 2015 betalend en kost 40 euro.

Contacteer ons