Zoeken naar wespen in de tuin

wespen in de tuin
Houd wespen op afstand met deze vijf tips! Van der Pigge.
23 aug 2017 Roseline Kustner. Wat is de laatste fase van de zomer toch heerlijk: warme, lome, zwoele zomeravonden in de tuin of aan het strand, in goed gezelschap en lekker samen buiten eten. Alleen een beetje jammer van de wespen!
Alle tips van lezers tegen wespen Het Belang van Limburg.
Koffiepoeder in een kom aansteken: Wespen" kunnen niet tegen de geur van smeulende koffie" Alex Verdonck Of doe wat koffie op een stukje zilverpapier en leg dat op een theeverwarmer met daaronder een brandend theekaarsje. Zet een schoteltje met gesnipperde ui buiten. Wat ook al eens genoemd wordt: plastic zakjes met water ophangen in de tuin.
Tips tegen wespen Wespen bestrijden en verjagen.
Wij hebben een aantal tips op een rij gezet waarmee je wespen weg kunt jagen of op afstand kunt houden. In dit artikel gaan wij in op de volgende onderwerpen.: Zelf een wespenval maken. Geur houdt wespen op afstand. Wespennest in de tuin?
Wespen uit de tuin verjagen! Nieuws Tuincentrum Interflower.
Vul de val met zoete vloeistof, zoals honing of siroop. Wespen zullen hierin kruipen, maar vervolgens niet meer hun weg naar buiten kunnen vinden en uiteindelijk verdrinken. Zorg wel dat je je wespenval wat verderop in de tuin zet, want de vallen trekken ook extra wespen aan.
Wespen.
Gebruiksklaar strooipoeder ter bestrijding van mieren, wespen en ander kruipend ongedierte in en rond gebouwen. Blijf op de hoogte. Gelieve alle velden in te vullen. Schrijf me in. AVEVE-winkel in je buurt. werken bij AVEVE. 2017 AVEVE NV Maatschappelijke zetel: Aarschotsesteenweg 84, 3012 Wilsele, KBO 0403.552.464 RPR Leuven e-mail: info@avevewinkels.be, tel 0800 18 380.
Wespenval tegen wespen in de tuin.
De wespen willen deze zoete lokstof hebben dus kruipen ze in de val, maar door de speciale vorm kunnen ze hier niet meer uit. Deze wespenval is een oude maar uiterst doeltreffende manier om wespen in de tuin of op terras te bestrijden zonder gebruik te maken van chemische stoffen.
Wespen in de tuin bestrijden.
Wespennest in de tuin. Wespen in de tuin bestrijden. Heeft u last van veel wespen in de tuin? Deze kunnen uw tuinplezier in de zomer goed verpesten! Er zijn diverse dingen die u zelf kunt doen om wespen in de tuin te voorkomen of te bestrijden.
Wespen Oma Weet Raad.
Oma Weet Raad. Steek een stokje wierrook aan op de plaats waar u zit en de wespen komen niet meer bij u in de buurt. 5 0 0. Login om een reactie te geven.: Oma Weet Raad. Gebruik GEEN wespenval, de zoete geur trekt juist meer wespen naar je tuin, waarvan er dan weer vanzelf een paar in je limonade belanden.
Wespennest in de tuin Wespennestbestrijden.com.
Dit kan ook de weg richting de woning betekenen. Waarom maken wespen nesten in de tuin? Een wespennest in de tuin kan ontstaan doordat er verschillende lekkernijen in de buurt zijn waar wespen dol op zijn. Denk hierbij aan zoete lekkernijen, maar ook vlees en vis.

Contacteer ons