Meer resultaten voor spuitbus voor wespen

spuitbus voor wespen
Zelf wespen bestrijden? Bestel wespen bestrijdingsmiddel.
Bestel uw producten voor wespenbestrijding voor 15 uur op werkdagen en u heeft het wespen. Ervaar meer over Wespenbestrijding. 000, 9999, 20000, en daar boven. Denka Redtop Edialux Insect-O-Cutor Birchmeier Insective Compo. Zilvervisjes Motten Kakkerlakken Wespen Vliegen Vliegenlarven Kruipende insecten Vlooien Horzels Dazen Stekende insecten. Val met lokstof Levend vangen Spray spuitbus.
Roxasect Spray Tegen Kruipende Insecten en Wespen.
Roxasect Spray tegen kruipende insecten en wespen is een snelle en effectieve spray met een langdurige werking van 4 tot 6 weken. De spuitbus is voorzien van een slangetje aan de spuitdop en is daardoor uiterst geschikt voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden.
Zelf een wespennest bestrijden, tips voor een goede afloop Dier en Natuur: Insecten en ongedierte.
De meest gangbare middelen om een wespennest te bestrijden zijn een wespen schuimspray en wespenpoeder. De wespenspray is te gebruiken op plekken waar je moeilijk bij kunt komen met wespenpoeder. Bijvoorbeeld nesten waarvan de ingang dusdanig is dat je er geen wespenpoeder in kunt strooien. Deze spray zit in een spuitbus en is gebruiksklaar. De spray kun je het beste gebruiken ter bestrijding van wespennesten waarvan de ingang aan de onderkant van het nest zit. Volg bij de bestrijding van het wespennest de tips voor een goede afloop op, eerder in dit artikel gegeven.
Kruidvat Insectenspray tegen Kruipende Insecten en Wespen Kruidvat.
Hoe gebruik je Kruidvat Insectenspray tegen Kruipende Insecten en Wespen? Het middel is bestemd voor bespuiting van kieren, naden en andere plaatsen waar insecten zich schuilhouden. Niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid en in apparaten voor de bereiding van voedsel.
Bayer Garden Wespen schuimspray Tegen wespen Welkoop.
Voor 1800: uur besteld, de volgende dag in huis. Gratis retour in de winkel. Nu al ruim 15.000 producten online. Gratis thuisbezorging vanaf 40., Welkoop Tuin Plant Zorg Tuinapotheek Vliegen, Wespen Dazen. Bayer Garden Wespen schuimspray Tegen wespen spuitbus 400 ml.
Tips tegen wespen Wespen bestrijden en verjagen.
Dit kan gebruikt worden voor de bestrijding van vliegende insecten zoals vliegen, muggen, wespen en motten. Luxan Pyrethum spray bevat pyrethrinen, een insectendodend plantaardig extract, dat bij gebruik volgens de voorschriften niet schadelijk is voor de mens en warmbloedige dieren.
Ongedierte Wespen spray ECOstyle Tuin.
Gebruik voor behandeling van kieren en naden bij voorkeur het meegeleverde spuitrietje. Bij overlast van zilvervisjes, pissebedden, etc. de schuilplaatsen grondig besproeien. Bij vliegen, muggen, motten en wespen de plaatsen besproeien waar de insecten zich regelmatig ophouden, zoals vensterbanken, verwarmingselementen, lampen, wanden of plafonds. Circa 10 seconden per m2. 400 ml, spuitbus.
Middel tegen wespen Wespennestbestrijden.com.
Dat is helemaal handig wanneer de nest zich op een moeilijk bereikbare plek bevindt. Als het wespennest op een makkelijk bereikbare plek aanwezig is, dan werkt wespenpoeder goed als middel tegen wespen, dat voor de ingang van het nest gestrooid wordt.
Luxan Wespenspray 400 ml Ongedierte Bestrijding Onderhoud.
Weekend besteld, maandag in huis. Spuitbus tegen wespennesten. Lange nawerking van 4-6 weken. Werkt tegen de larven en volwassen wespen. Klaar voor gebruik binnenshuis. in de winkelmand. Productbeschrijving Wespenspray Luxan. Luxan Wespenspray is een spuitbus specifiek om wespennesten te bestrijden.
pesticide Ambrose Services.
Ja theoretisch gezien gaat een kakkerlak of een wesp dood wanneer het wordt blootgesteld aan het preparaat. Maar zowel kakkerlakken als wespen hebben vaak een nest/schuilplaats. Waar een spuitbus voor geen mogelijkheid bij komt. Niet te spreken over het gevaar die jij loopt wanneer u een wespennest benaderd!
Wespen schuimspray Bayer Garden.
Om te voorkomen dat wespen uitvliegen tijdens de behandeling is het belangrijk om eerst de nestingangen, die zich meestal aan de onderzijde bevinden op te vullen met schuim. Daarna kunt u het buisje door het schuim heensteken en de binnenzijde van het nest met schuim behandelen. Vul het nest zoveel mogelijk op met schuim. Dit bevordert een goede werking. De ruimten waarin de behandeling heeft plaatsgevonden enige tijd grondig ventileren. Niet toepassen op plaatsen waar kinderen met een leeftijd van 0 4 jaar kunnen komen. Kleine kinderen kunnen door hand-mond-contact het middel via de mond opnemen. Tevens niet toepassen op plaatsen waar voedsel wordt bereid. Gebruik biociden veilig. Lees voor gebruik eerst het etiket en productinformatie. Toelatingsnummer: 12501 N. De bevruchte koningin overwintert, komt in de lente. De bevruchte koningin overwintert, komt in de lente. Aard van het preparaat: aerosol spuitbus.

Contacteer ons