Meer resultaten voor brandweer wespen

brandweer wespen
Welkom op de website van de gemeente Wijnegem!
Naast de filmpjes rond brandveiligheid biedt het Youtube-kanaal van Brandweer Zone Antwerpen je een mooie kijk op de brandweer in actie met videos naar aanleiding van het voorbije feestjaar 200 jaar Brandweer in Antwerpen en films rond rekrutering, opleiding, trainingen, oefeningen enz.
Bijen / wespen Gemeente Beersel.
ga naar de startpagina. Typ hier uw zoekwoord Zoek. Een vraag stellen / iets melden. School en studietoelagen. Nederlands leren en oefenen. Uit in Beersel. Bijzonder Comité Sociale Dienst. Bijen / wespen. Bijen / wespen. Forser en hariger van uiterlijk, bruin/geel gestreept.
Wespennest Gemeente Alken.
De Hulpverleningszone Zuid-West Limburg is btw-plichtig. Dat betekent dat de tarieven voor niet-dringende tussenkomsten van ziekenwagen en brandweer verhoogd worden met het btw-tarief van 21%. Concreet betekent die btw-verhoging dat de brandweer voor het verwijderen van een wespennest 25 zal aanrekenen. Wil je dat de brandweer die wespen tijdens het weekend komt verwijderen, dan betaal je 50.
Wespennesten Vosselaar.
Ook een oproep van iemand die allergisch is voor wespensteken mensenleven in gevaar wordt prioritair behandeld. Wespenbestrijding is voor de brandweer normaal geen dringende interventie. Wanneer er geen dringende noodoproepen zijn, gaat de brandweer op wespenronde op basis van de binnengekomen meldingen.
Brandweer aanvraag weghalen wespennest Gemeente Schoten.
Sinds 1 januari 2015 rekent de brandweer een kleine onkost aan voor het weghalen van wespen die zich verder dan twee meter van de woning bevinden. De factuur, a rato van 25 euro per nest, zal achteraf altijd via de post worden opgestuurd en nooit meteen ontvangen worden.
Verwijderen van wespen en bijennesten Gemeente Olen.
Verwijderen van wespen en bijennesten. Verwijderen van wespen en bijennesten. Voor het verwijderen van een wespennest of het neutraliseren van een bijennest verwittig je de brandweer. Dat kan via het e-loket van brandweerzone Kempen of via 014 56 69 90.
Wespennest.
In geval van problemen kan u de imker contacteren die deze nesten meestal kan verwijderen zonder de diertjes te doden. Wespen mogen wel vernietigd worden. Voor een wespenverdelging komt de Brandweer ter plaatse. NEEM GEEN ONNODIGE RISICO'S' EN CONTACTEER DE BRANDWEER: Kasteelstraat 16, tel.
E-loket Wespennest BRANDWEERZONE OOST-LIMBURG.
Beschrijf de plaats van het nest zo nauwkeurig mogelijk, zo kan de brandweer vlot aan de slag! Klik op de link in de bevestigingsmail die je na aanvraag van ons ontvangt, zo komt je melding in de lijst terecht. De brandweer komt binnen de week het nest verdelgen. Pas drie dagen later zijn alle wespen uitgeroeid!
Wespennesten Gemeente Lichtervelde.
Als de zon in het land is, duiken er ieder jaar ook weer wespen op. De bestrijding ervan is één van de wettelijke taken van de brandweer. In en rond de woning verdelgt de brandweer wespennesten die een gevaar vormen voor de bewoners.
Wespenverdelging aanvragen via e-loket brandweer Gemeente Denderleeuw.
Bijen worden niet door de brandweer vernietigd. Ook wespen zijn overigens erg nuttig in de natuur onder andere bij de bestuiving van bloemen en planten en bij het wegwerken van muggen. Hebt u er dus niet echt last van, laat ze dan leven.
Wespen en bijennesten verwijderen Gemeente Dessel.
Wespen en bijennesten verwijderen. U heeft een wespennest en wil dat laten verwijderen door de brandweer. Ga naar www.brandweerzonekempen.be. Klik vervolgens op Aanvraag wespenbestrijding en vul de gevraagde gegevens in. Je ontvangt steeds een mailtje om te bevestigen dat we je aanvraag ontvangen hebben.

Contacteer ons