Meer resultaten voor brandweer hasselt wespen

brandweer hasselt wespen
Bijna 1.000 Limburgers op wachtlijst om wespen te laten verd. Het Belang van Limburg. camera. close. correct. Verwijs. ds2. facebook. gplus. next. prev. share. twitter. video.
De brandweerkorpsen in Limburg, zoals hier in Bilzen, worden overstelpt met oproepen om wespen te verdelgen. Het is bij momenten dweilen met de kraan open, klinkt het. Limburgse brandweer overstelpt met oproepen om nesten te verwijderen. Wachten op wespenverdelging. HASSELT De brandweer kreunt momenteel onder de oproepen om wespennesten te verdelgen.
Wespenverdelging door de brandweer.
Zeker als je met een wespennest zit in je tuin, vlakbij je terras. Vooral in de periode van nestverval augustus en september tonen wespen zich vaak agressief. Wat doe je met een wespennest? De brandweer weet raad. Ligt het wespennest ver van menselijke activiteit? Laat het ongemoeid. Vormt het nest wel een gevaar voor jou en je naasten? Dan moet het verwijderd worden. Zelf een wespennest verdelgen is een slecht idee. De brandweer doet dit voor jou. Je belt ons. Je meldt aan de operator duidelijk je naam, gemeente, straat en huisnummer en legt ook uit waar het wespennest zich precies bevindt. Vijf meter boven de grond, in de voorgevel, achteraan in de tuin, onder een houtstapel? Zo weten we perfect welk materiaal we moeten voorzien om het wespennest te kunnen verwijderen. Je woonplaats bepaalt welke brandweerpost komt. Bel niet naar de brandweer van Hasselt als je niet in Hasselt woont Want enkel de brandweerpost uit jouw buurt is bevoegd.
wespenverdelging verdelging brandweer hasselt wespen.
Nest of pest: wespen, bijen of hommels Gemeente Schilde.
Ik zit met een nest, wat nu? Wespen Bijen of hommels. Zelf nesten proberen te verwijderen of vernietigen is gevaarlijk. Neem daarom altijd contact op met de brandweer. Zij bundelen de oproepen en laten u weten wanneer ze het nest komen bestrijden.
Brandweer.
In het kader van de snelste adequate hulp zullen, bij interventies, de fysieke gemeentegrenzen verdwijnen en zal het snelste korps de betreffende interventie uitvoeren. Deze toewijzing gebeurt softwarematig in het hulpcentrum 112 te Hasselt. Meer informatie over de brandweer vind je op www.bwol.be.
Brandweer Hasselt // Hulpverleningszone Zuid-West-Limburg.
Brandweer Hasselt Zwarte-Brugstraat 1 3500 Hasselt. Telefoon: 011/24 88 88 zonaal telefoonnummer. Brandweer Hasselt is verantwoordelijk voor interventiegebied op het grondgebied van.: Brandweer Hasselt maakt, samen met brandweer Herk-de-Stad, deel uit van Sector Centrum, het centraal gelegen deel van onze hulpverleningszone Zuid-West Limburg.
Wespennest in Hasselt verwijderen of verdelgen.
Wespennest in Hasselt? U wilt een wespennest laten verwijderen of verdelgen in Hasselt? Heeft u een groot aantal wespen in huis of in de tuin? Mogelijk heeft u een wespennest op zolder, in de spouwmuur of in de grond. Het bestrijden van een wespennest is niet altijd even makkelijk en vaak risicovol. Ook is de verdelging niet gratis. Voor het verwijderen of verdelgen van een wespennest kunt u beroep doen op de verantwoordelijke hulpverleningszone de brandweer.
Brandweer verdelgt nog altijd wespen in november TV Limburg.
door Ornella Schreurs Het is bijna 1 november, maar er zijn nog steeds wespen. De brandweer krijgt zo laat op het seizoen nog altijd oproepen binnen voor wespennesten. De brandweer van Bilzen rukte vandaag uit om maar liefst vijf wespennesten te verdelgen.
Wespennest verdelgen? 1 adres Hasselt Regio HLN.
Hasselt De eerste zonnestralen, dat betekent ook: de eerste wespen die komen piepen. Door de vele fusies en brandweerhervorming hebben mensen geen flauw idee meer wie ze moeten bellen om de vervelende beestjes te doden. Daar brachten Tim en Benny verandering in met een nieuwe site. We" merkten tijdens de zomer op de 112 noodcentrales dat de mensen geen flauw idee hadden wie ze moesten bellen om een wespennest in huis uit te roeien, leggen initiatiefnemers Tim Kenis en Benny Bosloirs uit. Beiden werken op de noodcentrale en kunnen ze de telefoontjes op piekmomenten amper bijhouden. Vroeger" zochten mensen in de gids gewoon het telefoonnummer van het dichtsbijzijnde brandweerkorps op. Lekker handig, alleen is er intussen een brandweerhervorming gepasseerd en zijn de korpsen voortaan ingedeeld in zones. Veel mensen weten daardoor helemaal niet meer hoe ze de brandweer nu nog voor niet-dringende meldingen kunnen bellen.
Wespennest Gemeente Alken.
De Hulpverleningszone Zuid-West Limburg is btw-plichtig. Dat betekent dat de tarieven voor niet-dringende tussenkomsten van ziekenwagen en brandweer verhoogd worden met het btw-tarief van 21%. Concreet betekent die btw-verhoging dat de brandweer voor het verwijderen van een wespennest 25 zal aanrekenen. Wil je dat de brandweer die wespen tijdens het weekend komt verwijderen, dan betaal je 50.
Wespen Hulpverleningszone Noord-Limburg.
raadpleeg ons e-loket. Als de zon in het land is, duiken de wespen steevast op. Zeker als je met een wespennest zit in je tuin, je huis of vlakbij je terras. Heb je een storend wespennest in je woning of tuin en wil je dat de brandweer het verdelgt?

Contacteer ons