Resultaten voor wespen op zolder

wespen op zolder
Wespen Meldpunt Ongedierte.
Deze slome wespen zijn meestal afkomstig uit een wespennest welke zich ergens in huis bevindt. Meestal is dit achter het dakbeschot of een holle ruimte achter bijvoorbeeld een dakkapel of in de spouwmuur. Lees wat u hiertegen kunt doen op onze paina over wespen in huis.
Dagelijks dode wespen op zolder Bouwinfo.
Home Forum Bouwen en Verbouwen Probleembehandeling Dagelijks dode wespen op zolder. Forum Nieuwe berichten FAQ. Dagelijks dode wespen op zolder. Voeg een andere quoty toe of reply now. Lid vanaf: 29/12/2011. Geplaatst op: 18-08-2014 215735.: Rapporteer als spam / reclame / ongepast /.
12.000 wespen gedood op zolder van Riky, maar nest mag als aandenken blijven zitten Omroep Brabant.
Deel op Twitter Deel op Facebook Deel op Whatsapp. 12.000 wespen gedood op zolder van Riky, maar nest mag als aandenken blijven zitten. LIESHOUT Riky van Stiphout uit Lieshout deed vorige week een opmerkelijke vondst. Op haar zolder trof ze een gigantisch wespennest aan, met ongeveer 12.000 wespen.
Wespen op zolder bestrijden.
Wespen op zolder komen veel voor! De zolder is een geliefde plaats voor wespen om een wespennest te bouwen omdat het meestal een beschutte en rustige plaats is. Wespen op zolder bouwen vaak hun nest onder de fundering, in een hoek van de zolder of bij het dakraam.
12.000 wespen op zolder van Riky: Dit heb ik nog nooit gezien RTL Nieuws.
Ze bestreed een klein nest, maar dat zorgde er niet voor dat er minder wespen kwamen. Ik" ben toen als een gek gaan zoeken waar al die wespen dan vandaan zouden komen. Met een vriendin klom ik de zolder op en ik was helemaal verbaasd.

Contacteer ons