Zoeken naar Brandweer

Brandweer
Home Brandweer Zone Centrum.
Vraag een oefening aan. Over de brandweer. Netwerk van posten. Wat kost dat? 4 april 2019. Post Melle zet zijn deuren open op 16 juni! 4 april 2019. Post Gent zet zijn deuren open op 22 en 23 juni 2019.
Brandweer.
Bij een brand is het aan te raden alle deuren en ramen te sluiten, de elektriciteit uit te schakelen en bij aankomst van de brandweer de nodige inlichtingen te geven over de locatie van de brand. Veiligheid bij evenementen. 09 383 62 18.
Welkom op de website van de gemeente Wijnegem!
Naast de filmpjes rond brandveiligheid biedt het Youtube-kanaal van Brandweer Zone Antwerpen je een mooie kijk op de brandweer in actie met videos naar aanleiding van het voorbije feestjaar 200 jaar Brandweer in Antwerpen en films rond rekrutering, opleiding, trainingen, oefeningen enz.
Brandweer Provincie Vlaams-Brabant.
Bedrijven en instellingen. Opleidingen voor personeelsleden en interventieploegen van bedrijven en instellingen met het oog op het verwerven van kennis inzake brandbestrijding en brandpreventie. Deelnemers leren efficiënt handelen bij brand. Aanwerving/bevordering bij de brandweer. Hoe verloopt de aanwervingsprocedure bij de brandweer?
Brandweer Diest.
Brandweer en dringende medische spoedgevallen: 112. Bij deze heten wij u welkom op de website van brandweer Diest. Gebruik makend van dit nieuwe medium wil ik u graag uitnodigen om onze dienst, ons werk, onze manschappen en last but not least onze Vriendenkring aan u voor te stellen.
Brandweer Wikipedia.
Deze bedrijfsbrandweer kan een aangewezen brandweer zijn de overheid heeft bepaald dat deze specifieke locatie een eigen brandweer nodig heeft of het kan een wens zijn van de locatie. De bedrijfsbrandweer is opgeleid voor de specifieke taken in het bedrijf.
A-stad.
Homepage Brandweerpost Wetteren Hulpverleningszone Zuid-Oost. Brandweerpost Wetteren Hulpverleningszone Zuid-Oost Officiële website v5.
Vanaf 1 augustus 2017 bel je het nummer 1722 tijdens storm of wateroverlast als je de brandweer nodig hebt, maar er niemand potentieel in levensgevaar is. De Federale Overheidsdienst Binnenlandse Zaken zal tijdens storm of wateroverlast het telefoonnummer 1722 voor niet-dringende interventies van de brandweer activeren.
Hulpverleningszone Zone1 Brandweer en ambulancediensten.
Dan ben je misschien wel meer brandweer dan je denkt en is een job in bijberoep bij de brandweer wel iets voor jou. We zoeken geen uitzonderlijke helden of bovenmenselijke sporters, maar wel gemotiveerde mensen die graag helpen waar ze kunnen.
Brandweer Ninove.
De brandweerdiensten in België zijn samengevoegd in grotere brandweerzones en worden beheerd door alle burgemeesters van de steden en gemeenten die deel uitmaken van die zone. Voor Ninove betekent dit dat de brandweer deel uitmaakt van de brandweerzone Zuid-Oost, een brandweerzone die 11 steden en gemeenten beschermt en 9 korpsen groepeert.
Brandweer Gemeente Haacht.
Je kan de agenda's' en verslagen steeds op hun website. Brochure Hulpverleningszone Vlaams-Brabant Oost 8528Kb, pdf. Brandveiligheid: richtlijnen van de brandweer 3038Kb, pdf. Brandveiligheid op standen en eetkramen: richtlijnen van de brandweer 1716Kb, pdf. 21-12-2016 Besluiten zonecollege 29 november 2016 293Kb, pdf.

Contacteer ons